Nordic precision
in every delivery

Partnerskaber

Hvorfor UpNorth Logistics?

Vores forhold til vores kunder bygger på tillid. Vi tror på at opbygge langvarige relationer baseret på gennemsigtighed, pålidelighed og respepkt. Når du vælger os, vælger du et team, der er forpligtet til at levere ikke kun varerne, men også tilliden, der er grundlaget for ethvert succesfuldt partnerskab.

Vi går ud over bare at levere varer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at de står stærkere. Vores fokus er altid at sikre den bedste løsning, der opfylder vores kunders unikke behov. Hos UpNorth Logistics handler det ikke bare om at udføre en transport; det handler om at skabe en vej til succes for vores kunder.

Vores engagement i at levere kvalitet og pålidelighed står i centrum. Vi forstår vigtigheden af fremragende service, og vores mål er altid at sikre, at dine varer ankommer sikkert og til tiden.

Service

Vi skræddersyr transportløsninger efter dine behov, enten det er stykgods via vores Holland-baserede setup eller fulde læsninger. Vi sikrer, at dine varer når sikkert og rettidigt frem til deres destination. Vores kundefokus strækker sig over hele Europa, og uanset forsendelsens størrelse værdsætter vi enhver relation. Fra store virksomheder til mindre erhvervsdrivende er vores mål at levere fremragende service og pålidelige løsninger.

Transport

Vi opererer til dagligt i det meste af Europa. Vi har en kombination af egne biler og nøje udvalgte strategiske partnere. Denne tilgang giver os ikke kun en betydelig fleksibilitet, men tillader os også at tilbyde konkurrencedygtige priser til vores kunder. Samtidig opnår vi en markant CO2-besparelse ved konstant at bestræbe os på at minimere tomme kilometer