UPNORTH LOGISTICS APS

Omkring os

Hvad gør vi?

Hos UpNorth Logistics har vi mere end 30 års erfaring og speciale i temperaturkontrolleret transport og håndtering af logistikløsninger. Vores erfaring vokser hver dag - i hver eneste transportløsning og ved hver enkelt kunderelation.

Hvordan gør vi?

Med et solidt fundament løser vi selv de mest komplekse logistiske udfordringer, der kan opstå. Det gør, at vi både kan garantere on-time ankomst af vores kunders gods og sikre kvaliteten af alle slags temperaturfølsomme varer.

Hvorfor gør vi det?

Vi er stolte af vores opbyggede og brede netværk af tætte partnere i hele Europa. Det hjælper os med at udvide vores ekspertiseområde, så vi kan vedholde et højt niveau af kundetilfredshed og løsninger, som skaber værdi for vores kunder.

Vi sikrer din levering hele vejen igennem

mission

Vi tilpasser transportløsninger til hver af vores kunders unikke behov og leverer et højt niveau af kundeservice og løsninger, som skaber værdi for vores kunder og partnere og som sikrer en pålidelig og langvarig relation.

vision

Vores team af erfarne specialister håndterer komplekse logistikforhold, som gør os til en pålidelig og foretrukken samarbejdspartner til alle dine logistiske behov.

vores værdier

Med en stærk forpligtelse over for vores kunder er vores værdier fast forankret i vores daglige drift og den måde, hvorpå vi driver vores forretning.

PÅLIDELIG

Med en dyb forståelse over for vores kunder fokuserer vi på at levere den bedste løsning, som imødekommer ethvert behov og krav.

EFFEKTIV

Med vores ekspertise og vores tætte relationer med partnere i hele Europa håndterer vi komplekse logistikforhold, der sikrer vores kunder den mest effektive og værdiskabende løsning.

SIKKER

Med etableringen af både nære og langvarige relationer mellem vores kunder og partnere sikrer vi, at vores kunders varer bliver leveret sikkert og til tiden.

Kontakt os

Kræver dine varer temperaturkontrollerede forhold under transporten, skal vi stå for transporten af dit tørgods eller vil du høre, hvad vi kan gøre for dig? Vi sørger for at skræddersy den rette løsning til dig og dine behov.

how can we help